Deskundigheid en service in B2B communicatie

20+ jaar ervaring, en alles wat u nodig heeft onder één dak...

Rozis-EDI-oplossingen

EDI oplossingen

Snel en eenvoudig EDI berichten uitwisselen met al uw partners

Rozis-ERP-koppelingen

Backoffice integratie

Flexibel en geavanceerd integreren met uw bedrijfssoftware

Rozis-EDI-outsourcing

Netwerken & Service

Uitbesteden voor goede service en netwerkvoorzieningen

Wat is EDI ?

Kennismaken zonder hoofdpijn...

Wat betekent EDI nou eigenlijk? En wat hebben koppelingen, conversies, backoffice, ERP, E-commerce ermee te maken? Wij maken u wegwijs in het woud van termen en begrippen, zodat u weet waar u aan begint.

Get Bizz-E !

Gratis onze online EDI proberen...

Meteen aan de slag! Bizz-E heeft kant en klare connecties met tientallen grote Europese retailers. U kunt de belangrijkste handelsberichten (order, pakbon & factuur) direct en probleemloos uitwisselen. Ervaar het zelf met onze gratis demo!

Nieuws

logo biobeurs
December 2017

Bio-beurs met koninklijke opening

De Bio-beurs vindt op 17 en 18 januari 2018 plaats in de Ijsselhallen in Zwolle. Bijzonder is dat de beurs dit jaar officieel geopend zal worden door Koningin Maxima. De jaarlijkse vakbeurs voor de biologische sector trekt ruim 10.000 zakelijke bezoekers. De beurs is dit jaar uitgebreid met de onderdelen Pureness, voor biologische lifestyle producten zoals cosmetica en kleding, en BioMechaTech, voor technische innovaties in de biologische landbouw.

Rozis neemt als exposant deel aan de beurs, omdat steeds meer bedrijven in de biologische sector geinteresseerd zijn in het gebruik van EDI-oplossingen voor hun handelsprocessen. Relaties van ons kunnen contact met ons opnemen voor gratis toegang tot de beurs.

#
Oktober 2017

Bizz-E analyseert afnametrends

Voor handelspartners die met Albert Heijn VMI berichten uitwisselen, is een nieuwe Bizz-E Gold plugin ontwikkeld. De plugin gebruikt de uitgewisselde Inventory Reports gegevens voor een rapportage over verwachte afnametrends per artikel. Leveranciers kunnen hiermee betere beslissingen nemen voor het plannen en aansturen van productie en logistiek. De plugin is ontwikkeld op verzoek van en in gebruik bij Danerolles.

logo evofenedex
Mei 2017

Rozis lid van Evofenedex

Van een efficiënter magazijn, slimmer vervoer, goede opslag van gevaarlijke stoffen tot meer export. Evofenedex is met ruim 15.000 leden een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samenwerken aan logistiek en internationaal ondernemen.

logo Bunzle
April 2017

Bunzle op Bizz-E aangesloten

Via Bizz-E heeft u kant en klare aansluiting met honderden grote (internationale) handelspartners. Nieuwste connectie is onlangs met Bunzle gerealiseerd, leverancier van verpakkingen en non-food verbruiksproducten.

Spotlight

spotlight

VMI berichten voor Albert Heijn

Albert Heijn implementeert met het project VERSnellen het Vendor Managed Inventory (VMI) concept in haar nieuwe Shared Fresh Center (SFC). Uitwisseling van informatie over voorraden en verwachte verkopen via EDI speelt een cruciale rol. De bedoeling is om de logistieke keten van versproducten te versnellen. Lees meer.

Bizz-E + Exact Online

Rozis is Affiliate Partner van het Exact App Center. Dit betekent dat onze online EDI oplossing gekoppeld is aan Exact Online, voor het eenvoudig uitwisselen van order- en artikeldata. Lees meer

Meer nieuws...       

Onze klanten...