Deskundigheid en service in B2B communicatie

20+ jaar ervaring, en alles wat u nodig heeft onder één dak...

EDI oplossingen

Snel en eenvoudig EDI berichten uitwisselen met al uw partners

Backoffice integratie

Flexibel en geavanceerd integreren met uw bedrijfssoftware

Netwerken & Service

Uitbesteden voor goede service en netwerkvoorzieningen

Wat is EDI ?

Kennismaken zonder hoofdpijn...

Wat betekent EDI nou eigenlijk? En wat hebben koppelingen, conversies, backoffice, ERP, E-commerce ermee te maken? Wij maken u wegwijs in het woud van termen en begrippen, zodat u weet waar u aan begint.

Get Bizz-E !

Gratis onze online EDI proberen...

Meteen aan de slag! Bizz-E heeft kant en klare connecties met tientallen grote Europese retailers. U kunt de belangrijkste handelsberichten (order, pakbon & factuur) direct en probleemloos uitwisselen. Ervaar het zelf met onze gratis demo!

Nieuws

Juni 2016

Bizz-E up to date

Laatste ontwikkelingen rond Bizz-E in het kort: introductie Bizz-E Gold, artikelinformatie & externe connecties, Bizz-E gebruikersbijeenkomst, integratie Service Portal, en EDI certificering voor transporteurs.

Juni 2015

Bizz-E geïntegreerd met Exact Online

Rozis is Affiliate Partner van het Exact App Center. Dit betekent dat onze online EDI oplossing gekoppeld is aan Exact Online, voor het automatisch uitwisselen van order- en artikeldata.

Spotlight

VMI berichten voor Albert Heijn

Albert Heijn implementeert met het project VERSnellen het Vendor Managed Inventory (VMI) concept in haar nieuwe Shared Fresh Center (SFC). Uitwisseling van informatie over voorraden en verwachte verkopen via EDI speelt een cruciale rol. De bedoeling is om de logistieke keten van versproducten te versnellen. Lees meer.

Nieuwsarchief